Központi telefon: +36 (30) 997-9372 | +36 (1) 385-0842 | Szerviz ügyelet: +36 (30) 865-8752 info@melde.hu

Telekom Irodaház gázveszélyjelző rendszer – Budapest

Telekom Irodaház

Cégünk az új Telekom Irodaház (THQ Irodaház) garázsszintjeinek védelmére intelligens gázveszélyjelző rendszer kiépítését végezte el.
A kialakított gázveszély-jelző rendszer a -3. garázsszinttől a -1. garázsszintig, a gépkocsi-tárolókban életveszélyesen felgyülemlő CO és a szükséges pontokon NOx gáz jelzésére szolgál. A rendszer a megfelelően elhelyezett érzékelőkön keresztül észleli a magas gáz szintet, az értékeket elemzi és gázveszély esetén beindítja a telepített feliratos hang- es fényjelzőket. A vezérlő- és jelzésfeldolgozó egységek 3, jól elkülöníthető koncentrációszint jelzésére szolgálnak. A gázveszélyjelző központok ezen kívül közvetve indítják a szellőzésvezérlő modulokat és átjelzést biztosítanak a tűzjelző rendszer felé az átadott kontaktussal.
A Teremgarázsok védelmére 3 db GAS-RAPTOR 128/KN típusú CO es NOx érzékelő rendszert (központot) telepítettünk. A központok a teremgarázs szintenkénti védelmét látják el. Az egyes szintek alapterületének nagyságát figyelembe véve összesen több, mint 300 db távadó (gázérzékelő) kiépítését-beüzemelését végeztük el a létesítményben.
A telepített gázveszélyjelző rendszer Magyarország egyik legnagyobb ilyen önálló jelzőrendszere, amellyel a garázsszintek védelmét a legkorszerűbb és legbiztonságosabb módon tudjuk megvalósítani.

Népszerű oldalak

Rólunk

Minden, amit a Melde Kft-ről tudni érdemes.

Referenciák

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk összefoglalva.

Legfrissebb híreink

Díjat kaptunk!

Díjat kaptunk!

A KÉSZ GROUP INDUSTRIAL TECHNOLOGIES PARTNERDÍJ 2022 esemény keretében, az Év alvállalkozója kategóriában cégünk a II. helyezést érte el.

bővebben