Központi telefon: +36 (30) 997-9372 | +36 (1) 385-0842 | Szerviz ügyelet: +36 (30) 865-8752 info@melde.hu

Rólunk

Komplex megoldások

Teljes körű biztonságtechnikai megoldásokat nyújtunk a tervezéstől a karbantartásig több évtizedes szakmai tapasztalattal, a lehető legmagasabb minőségben.

Tervezés

Az előírásoknak megfelelően elkészítjük a legoptimálisabb terveket.

Kivitelezés

A tervezésnek megfelelően pontosan, magas színvonalon megvalósítjuk partnereink elképzeléseit.

Karbantartás

A biztonságtechnikai rendszerek karbantartási-, és hibaelhárítási tevékenységét is ránk bízhatja.

Előgyártás

2010 óta foglalkozunk előgyártással is. Az előgyártó üzemünkben készült csöveket projekteink mellett viszonteladásra is kínáljuk.

Bemutatkozunk

  • Szakértelem 100% 100%
  • Megbízhatóság 100% 100%
  • Elhivatottság 100% 100%
  • Minőség 100% 100%

Cégünk, a Melde Kft. 2006 júniusában a Meldetechnik Kft.-ből történő kiválással jött létre, így jogelődünk a Meldetechnik Kft. Szakterületünk a hagyományos Meldetechnik szakterületeken túl – teljeskörű tűzvédelmi, biztonságtechnikai és egyéb gyengeáramú rendszerekre vonatkozó portfólión belül a szaktanácsadási, tervezési, kivitelezési és karbantartási tevékenység.

Cégünk alkalmazotti és vezetői állománya saját szakterületén komoly gyakorlattal rendelkezik, ami sikeres vállalkozásainkhoz elengedhetetlen.

Vállalkozásainkban a szállított rendszerek, berendezések, eszközök mindegyike neves cégek minőségi, minősített terméke.

Üzleti tevékenységünk során törekszünk arra, hogy a partnereink által igényelt együttműködés során cégünk részéről az elvárt feladatok ellátásában azok a munkatársaink vegyenek részt az adott projektekben, akiket partnereink személyesen ismernek, ismerhetnek.

referencia01

Nagy tapasztalattal rendelkezünk előgyártásban is!

2010 óta foglalkozunk előgyártással is. A 2021. decemberében egy elnyert pályázat keretén belül, Gyálon felépült új előregyártó üzemünkben végezzük oltórendszerekhez tartozó csővezetékek tisztítását, porszórását, előregyártását.

Az itt elkészült csöveket saját projektjeinkhez és viszonteladásra is kínáljuk.

Tevékenységi ágazatainkkal lefedjük a biztonságtechnika teljes területét

Hargitai Viktor irányításával 25 fő szakember végzi az automata oltóberendezések (sprinkler, gázzal oltó, habbal oltó, konyhai oltó) tervezését és kivitelezését a Melde Kft gépész ágazatában. Elhivatottságunkat bizonyítja, hogy egyszerre akár 20 nagy volumenű projekten is helyt tudunk állni.
Munkáink során különösen nagy hangsúlyt helyezünk a felmerülő Megrendelői igények szerinti egyedi és magas színvonalú műszaki megoldások kidolgozására, melyet kollégáink évtizedes tapasztalata és szakértelme garantál.

A tűzvédelmi, biztonságtechnikai és egyéb gyengeáramú rendszerek tervezési és kivitelezési feladatait 20 fős szakember gárdánk látja el. Tevékenységi területünk széleskörű, kiválóan képzett munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek, megrendelőink részére optimális megoldásokat dolgoznak ki. Kivitelezés vezető munkatársaink szaktudása magas szintű, párhuzamosan több, nagy volumenű munka irányítását is el tudják látni.

A Melde Kft. anyagellátását, beszerzéseit, logisztikai feladatainak koordinálását jelenleg 6 fő végzi. Raktározási feladatokat a cég központjában található raktárhelyiségünkben valamint Gyálon, egy közel 200 m2-es raktárépületben végezzük. Mind gyengeáramú, mind sprinkler oltórendszer projektjeink anyagainak beszerzését, logisztikáját a cégnél működő ISO elvek alapján végezzük.
Költséghatékonyság, jó szervezés, időben rendelkezésre állás mellett nagy figyelmet fordítunk a visszáru minimalizálására, raktárkészleteink minimum szintje alatt való tartására valamint beszállítóink felé történő egyszerű, pontos kommunikációnkra! A Melde Kft. projektjei csak úgy lehetnek sikeresek, ha ügyfeleink különböző igényeit megbízható, stabil, rugalmas beszállítóinkkal szoros együttműködésben tudjuk kielégíteni.
A folyamatosan fejlődő, kisebb-nagyobb projektek kivitelezésével megbízott Melde Kft. anyagellátását, logisztikáját több ponton is egy megbízhatóan, jól működő vállalatirányítási rendszer segíti, melyben minden munkatársunk a számára fontos információt megtalálhatja. Ennek segítségével könnyen, gyorsan átláthatóvá válik egy adott projekt anyagfelhasználása, azonnal monitorozhatóvá válik az adott termékek fogyása, felhasználása. Könnyedén megállapítható a projekt készültségi foka valamint kordában tarthatóak költségeink. A vállalatirányítási rendszer adta támogatás plusz kapacitásokat szabadít fel, melyek által képesek vagyunk tovább fejlődni, további sikereket elérni!

A szerviz, karbantartó tevékenységünk két fő területre osztható, az egyik ágazat a „gépész” biztonságtechnika, ide sorolva a sprinkler rendszereket, gázzaloltó rendszereket többek között; míg a másik szakterület a gyengeáramú biztonságtechnika, a maga sokszínűségével, kezdve a tűzjelző rendszerektől, a beléptető rendszereken át, a videó megfigyelő rendszerekig. Karbantartó tevékenységünk a felülvizsgálattól kezdve érinti a biztonságtechnika szinte minden területét. Jelenleg 24 szervizes kolléga végzi folyamatosan a munkát.

Bányai Balázs vezetésével, 5 főből álló jól összeszokott csapat végzi a cég pénzügyi feladatait. Kimenő és bejövő számlák iktatása, könyvelése, a projektek pénzügyi vizsgálata, kintlevőségek kezelése, csupán csak néhány azokból a feladatokból, melyekkel napi szinten foglalkozunk, hogy a Melde Kft ilyen sikeresen működhessen.

Kiss Monika és munkatársa Takács Andrea látják el a cég működésével kapcsolatos adminisztratív feladatokat.

Összesen 14 fő adminisztrációs kolléga dolgozik nap mint nap a Melde Kft. sikeréért.

Új, önálló tevékenységi ágazata a cégnek az előgyártás, melyet Sóti István vezetésével gyáli telephelyünkön végzünk.

A HIPA pályázat keretén belül felépült gyártóüzem adja azokat a lehetőségeket, melynek köszönhetően kiváló minőségben tudjuk a beszerzett csövek tisztítását, porszórását, előgyártását megvalósítani. Az üzemünkben készült csöveket a megmunkálást követően kivitelezéseinkhez és viszonteladáshoz is kínáljuk.

melde logó

Cégünk ISO minősítéssel is rendelkezik

A Melde Kft. a tűzvédelmi és gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, szervizelése, karbantartása és a kapcsolódó közművek kiépítése érvényességi területre vonatkozóan ISO 9001:2015 minőségirányítási és ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszert alkalmaz.

Cégvezetés

Az igényes, alapos munka hívei vagyunk és mindemellett igyekszünk megbízható színfoltként jelen lenni a magyar biztonságtechnikai piacon.

Schreiber Gábor

Schreiber Gábor

Ügyvezető igazgató

Verebi Gábor

Verebi Gábor

Ügyvezető igazgató

Hargitai Viktor

Hargitai Viktor

Gépész ágazat vezető

Káplár Balázs

Káplár Balázs

Villamos tervezési vezető

Horváth Sándor

Horváth Sándor

Vállalkozási vezető

Bányai Balázs

Bányai Balázs

Gazdasági igazgató

Bruckner János

Bruckner János

Karbantartás és szerviz vezető

Horváth Márton

Horváth Márton

Logisztikai vezető

Képek a Melde életéből

Családias hangulat, baráti légkör, összetartó csapat, sok – sok éves tapasztalat, a munkánk szenvedélyes szeretete, a Meldénél erre vagyunk a legbüszkébbek.

Értékrendünk

melde logó

Magas műszaki színvonal

Elégedett ügyfelek

Megbízhatóság

Szakértelem

Hatékony munkavégzés

Határidők betartása