Központi telefon: +36 (30) 997-9372 | +36 (1) 385-0842 | Szerviz ügyelet: +36 (30) 865-8752 info@melde.hu

Liget projekt

Liget projekt

A felszíni parkolók megszüntetésével, a Liget Budapest Projekt keretén belül mélygarázs építésével és a Kós Károly sétány valódi, forgalommentes sétánnyá alakításával egy zöldebb és élhetőbb parkká válik majd a Városliget.
A Liget Budapest Projekt eredményeként a Dózsa György úton egy 800 férőhelyes mélygarázs épül, amelynek növényekkel fedett teteje meghosszabbítja a parkot a város felé. A három szint mélyre nyúló épületet 2020 nyarán már használhatják a Ligetbe látogatók.
Beépített automata oltórendszerének (sprinkler) kivitelezésével a Melde Kft-t bízták meg.
A mélygarázs sprinkler rendszerét a P3 és P2 szinteken hagyományos nedves, a P1 szinten nedves és száraz rendszer látja el, védelmét 2280 db. sprinkler oltófej biztosítja.
A garázs legfelsőbb szintjén a kerékpárral közlekedőknek kerékpártárolókat és öltözőket alakítanak ki. A mélygarázs tetején a tájépítészeti terveknek megfelelően növényeket is telepítenek, így a hajdanvolt lebetonozott felszíni parkoló helyét átveszik a növények.

Népszerű oldalak

Rólunk

Minden, amit a Melde Kft-ről tudni érdemes.

Referenciák

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk összefoglalva.

Legfrissebb híreink

Díjat kaptunk!

Díjat kaptunk!

A KÉSZ GROUP INDUSTRIAL TECHNOLOGIES PARTNERDÍJ 2022 esemény keretében, az Év alvállalkozója kategóriában cégünk a II. helyezést érte el.

bővebben