Központi telefon: +36 (30) 997-9372 | +36 (1) 385-0842 | Szerviz ügyelet: +36 (30) 865-8752 info@melde.hu

Budapest ONE Irodapark , Budapest

Budapest ONE Irodapark

A Budapest ONE irodapark különleges kialakítással és egyedi szerkezeti megoldásokkal, több mint 65 ezer m2 alapterületen valósult meg a főváros „nyugati kapujának” számító Őrmezőn, melynek gyengeáramú és tűzjelző rendszereinek kivitelezését cégünk végezte. Az épület 3 pinceszintből, földszintből, 8 emeleti szintből és egy gépészeti (tető) szintből álló épület, melyben az iroda funkció mellett üzletek, konyha-étterem, valamint mélyszinti parkolók, illetve a tetőszinten egy futókör kapnak helyet. Az épület átadása sikeresen megtörtént! Az épületben jelenleg a bérlői kiépítések folyamatosan zajlanak.
Az épület a rendkívül jó elhelyezkedése okán, nagyon népszerű a bérlők körében. Ebből eredően az épület szinte már teljes egészépen kiadásra került. Az utolsó 2-3 bérlői kiépítés éppen zajlik, melyek befejezés a következő év 1. negyed év végére várhatók. A bérlői kialakításokban a tűzjelző rendszer telepítését is cégünk végezte.

Várható befejezés: 2021 március-április

Népszerű oldalak

Rólunk

Minden, amit a Melde Kft-ről tudni érdemes.

Referenciák

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk összefoglalva.

Legfrissebb híreink

Díjat kaptunk!

Díjat kaptunk!

A KÉSZ GROUP INDUSTRIAL TECHNOLOGIES PARTNERDÍJ 2022 esemény keretében, az Év alvállalkozója kategóriában cégünk a II. helyezést érte el.

bővebben