Központi telefon: +36 (30) 997-9372 | +36 (1) 385-0842 | Szerviz ügyelet: +36 (30) 865-8752 info@melde.hu

Vasas Stadion – Budapest

Vasas Stadion

Cégünk abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az új Illovszky Rudolf Stadion komplett gyengeáramú rendszereit szállíthatta.

A stadion egy I. osztályú nagypályás labdarúgó pályának ad helyet, amely kielégíti az MLSZ B, UEFA III kategória követelményeit. A játéktér mérete 105×68 m, a lelátó befogadóképessége 5150fő.
A stadion keretes beépítésű, 4 oldalról lelátóval határolt, modern megjelenésű, funkcionális építmény. A külső és belső terek összetett kapcsolatát biztosító áttörésekkel szabdalt homlokzati falakat fátyolos megjelenésű, töredezett felületű acélháló fog össze, amely körbefut az épület mind a négy oldalán.

A Melde Kft. a beruházás keretében felelős a tűzjelző rendszer, a hangosító rendszer és a strukturált hálózat kiépítéséért. Valamint cégünk kivitelezi a stadion biztonsági előírásoknak megfelelően tervezett behatolásjelző rendszert, beléptető rendszert és videómegfigyelő rendszert.

Népszerű oldalak

Rólunk

Minden, amit a Melde Kft-ről tudni érdemes.

Referenciák

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk összefoglalva.

Legfrissebb híreink

Díjat kaptunk!

Díjat kaptunk!

A KÉSZ GROUP INDUSTRIAL TECHNOLOGIES PARTNERDÍJ 2022 esemény keretében, az Év alvállalkozója kategóriában cégünk a II. helyezést érte el.

bővebben