Telefonszám +36 (1) 385-0842
szerviz ügyelet: +36 (30) 865-8752

Kik vagyunk?

Cégünk, a Melde Kft. 2006 júniusában a Meldetechnik Kft.-ből történő kiválással jött létre, cégünk jogelődje a Meldetechnik Kft.

Szakterületünk a hagyományos Meldetechnik szakterületeken túl - teljeskörű tűzvédelmi, biztonságtechnikai és egyéb gyengeáramú rendszerekre vonatkozó portfólión belül a szaktanácsadási, tervezési, kivitelezési és karbantartási tevékenység.

Cégünk alkalmazotti és vezetői állománya saját szakterületén komoly gyakorlattal rendelkezik, ami sikeres vállalkozásainkhoz elengedhetetlen.

Vállalkozásainkban a szállított rendszerek, berendezések, eszközök mindegyike kipróbált, neves cégek minőségi, minősített terméke.

Üzleti tevékenységünk során törekszünk arra, hogy a partnereink által igényelt együttműködés során cégünk részéről az elvárt feladatok ellátásában azok a munkatársaink vegyenek részt az adott projektekben, akiket partnereink személyesen ismernek, ismerhetnek.

A Melde Kft. vállalkozási stratégiája az, hogy az adott feladat ellátására optimális, műszakilag a legodaillőbb, legalkalmasabb, ár/értékarányos megoldásokat dolgozzunk ki partnereink részére.

Cégünk rendelkezik a megrendelőink által igénybevett szolgáltatásokhoz – a kiváló szakember gárdán  és termékeken túlmenően – természetesen a szükséges erőforrásokkal is. Növekedési ütemünk számokban:
 

A Melde Kft. a tűzvédelmi és gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, szervizelése, karbantartása és a kapcsolódó közművek kiépítése érvényességi területre vonatkozóan ISO 9001:2015 minőségirányítási és ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszert alkalmaz.
 
Anyagellátás, logisztika:
A Melde Kft. anyagellátását, beszerzéseit, logisztikai feladatainak koordinálását jelenleg 5 fő végzi. Raktározási feladatokat a cég központjában található raktárhelyiségünkben valamint Gyálon, egy közel 200 m2-es raktárépületben végezzük. Mind gyengeáramú, mind sprinkler oltórendszer projektjeink anyagainak beszerzését, logisztikáját a cégnél működő ISO elvek alapján végezzük.
Költséghatékonyság, jó szervezés, időben rendelkezésre állás mellett nagy figyelmet fordítunk a visszáru minimalizálására, raktárkészleteink minimum szintje alatt való tartására valamint beszállítóink felé történő egyszerű, pontos kommunikációnkra! A Melde Kft. projektjei csak úgy lehetnek sikeresek, ha ügyfeleink különböző igényeit megbízható, stabil, rugalmas beszállítóinkkal szoros együttműködésben tudjuk kielégíteni.
A folyamatosan fejlődő, kisebb-nagyobb projektek kivitelezésével megbízott Melde Kft. anyagellátását, logisztikáját több ponton is egy megbízhatóan, jól működő vállalatirányítási rendszer segíti, melyben minden munkatársunk a számára fontos információt megtalálhatja. Ennek segítségével könnyen, gyorsan átláthatóvá válik egy adott projekt anyagfelhasználása, azonnal monitorozhatóvá válik az adott termékek fogyása, felhasználása. Könnyedén megállapítható a projekt készültségi foka valamint kordában tarthatóak költségeink. A vállalatirányítási rendszer adta támogatás plusz kapacitásokat szabadít fel, melyek által képesek vagyunk tovább fejlődni, további sikereket elérni!

Gépész ágazat:
Hargitai Viktor irányításával 11fő szakember végzi az automata oltóberendezések (sprinkler, gázzal oltó, habbal oltó, konyhai oltó) tervezését és kivitelezését a Melde Kft gépész ágazatában. Elhivatottságunkat bizonyítja, hogy egyszerre akár 20 nagy volumenű projekten is helyt tudunk állni.
Munkáink során különösen nagy hangsúlyt helyezünk a felmerülő Megrendelői igények szerinti egyedi és magas színvonalú műszaki megoldások kidolgozására, melyet kollégáink évtizedes tapasztalata és szakértelme garantál.
 
Villamos ágazat: 
A tűzvédelmi, biztonságtechnikai és egyéb gyengeáramú rendszerek tervezési és kivitelezési feladatait 10 fős szakember gárdánk látja el. Tevékenységi területünk széleskörű, kiválóan képzett munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek, megrendelőink részére optimális megoldásokat dolgoznak ki. Kivitelezés vezető munkatársaink szaktudása magas szintű, párhuzamosan több, nagy volumenű munka irányítását is el tudják látni.  

Cégvezetés

Schreiber Gábor
Schreiber Gábor
Ügyvezető igazgató
Verebi Gábor
Verebi Gábor
Ügyvezető igazgató

A vezetés nem jog, hanem kiváltság. Folyamatosan ki kell érdemelnünk.

Maxwell

Bruckner János
Bruckner János
Karbantartás és szerviz vezető
1998-ban kezdtem pályafutásom frissen diplomázott biztonságtechnikai mérnökként a Meldetechnik Kft. kötelékében. 18 éves szakmai tapasztalatszerzésem ideje alatt dolgoztam a „frontvonalban” szervizesként karbantartási és hibaelhárítási csapatban, majd később vezetőként ténykedtem, kisebb-nagyobb karbantartási, javítószervizes csoportok élén. Jelenleg a Melde Kft. karbantartási vezetője vagyok, hozzám tartoznak a vállalkozáson belül a karbantartási és hibaelhárítási tevékenységek szervezés, ellenőrzési feladatai, szerviz értékesítési feladatai, ügyfélkapcsolat-tartási feladatai. Kérem forduljon hozzám bizalommal, ha biztonságtechnikai rendszerével kapcsolatban karbantartási, hibaelhárítási problémája adódott.
Bányai Balázs
Bányai Balázs
Gazdasági igazgató
Egy bizonyos pénzösszeg kicsinek és nagynak egyaránt tűnhet a körülményektől függően.
Horváth Sándor
Horváth Sándor
Vállalkozási vezető

Egy jó ajánlat még nem minden...a Megrendelő bizalma nélkül szinte semmi!

Horváth Márton
Horváth Márton
Anyaggazdálkodási és logisztikai vezető
 Az anyaggazdálkodási és logisztikai osztály mindent elkövet, hogy a Melde Kft. projektjeit hatékony, rugalmas, költségtakarékos módon tudja megvalósítani! Ezzel is hozzájárulva partnereink további sikereihez!
Gyors, pontos, hatékony megoldás partnereink különböző igényeire!
Hargitai Viktor
Hargitai Viktor
Gépész ágazat vezető
Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy egyre kevésbé azonosítsd magad a címeddel és pozícióddal, de annál inkább a cégedért és a csapatodért való erőfeszítéseiddel.
Káplár Balázs
Káplár Balázs
Villamos tervezési vezető
Célom Megrendelőink részére az optimális műszaki megoldás megkeresése és megtervezése a gyengeáramú rendszerek területén.