Telefonszám +36 (1) 385-0842
szerviz ügyelet: +36 (30) 865-8752

Budapest ONE Irodapark , Budapest

Budapest ONE Irodapark , Budapest
2020. 01. 15. [ Üzleti ]
A Budapest ONE irodapark különleges kialakítással és egyedi szerkezeti megoldásokkal, több mint 65 ezer m2 alapterületen valósult meg a főváros „nyugati kapujának” számító Őrmezőn, melynek gyengeáramú és tűzjelző rendszereinek kivitelezését cégünk végezte. Az épület 3 pinceszintből, földszintből, 8 emeleti szintből és egy gépészeti (tető) szintből álló épület, melyben az iroda funkció mellett üzletek, konyha-étterem, valamint mélyszinti parkolók, illetve a tetőszinten egy futókör kapnak helyet. Az épület átadása sikeresen megtörtént! Az épületben jelenleg a bérlői kiépítések folyamatosan zajlanak.
Az épület a rendkívül jó elhelyezkedése okán, nagyon népszerű a bérlők körében. Ebből eredően az épület szinte már teljes egészépen kiadásra került. Az utolsó 2-3 bérlői kiépítés éppen zajlik, melyek befejezés a következő év 1. negyed év végére várhatók. A bérlői kialakításokban a tűzjelző rendszer telepítését is cégünk végezte.


Várható befejezés: 2021 március-április

Az I. ütem befejezését követően elindult a II. és III. ütem kivitelezése. Így az épület egyedi formája teljeskörűen kirajzolódik.
Mindkét ütemben a tűzjelző hálózat és a sprinkler-rendszerek kiépítését is cégünk végzi.

Várható befejezés: 2022. I. negyedév vége